Vil du være med?

I Festudvalget er vi pt. 4 medlemmer: Peter/Have 178, Lene/Have 162, Anette/Have 90 og Lotte/Have 33.

Men vi skal bruge mange flere, der gerne vil hjælpe til når årets SOMMERFEST 2022 løber af stabelen i weekenden den 5, 6 og 7. August.

SÅ har du mod på at give et par timer af din tid, så vil vi få brug for nogle der kan hjælpe med:
At dække borde, lave kaffe, vaske op, sælge bankoplader Fredagaften, tage barvagter, sælge lotterier, osv. osv.

Måske er du også den fødte Grillmester, der kan lave den perfekte Bøfsandwich eller du er den sublime underholder der kan holde gang i enhver fest eller måske verdensmester i at underholde børn og barnlige sjæle.

MÅSKE vil du endda stille dig til rådighed for at tilbyde: at klippe en hæk, slå en græsplæne, give en omgang god massage, bygge en havebænk, skrive en lejlighedssang eller noget helt 3. Så kan vi bruge jeres evner til den AUKTION vi har planer om at lave om Søndagen.

Har du lyst til at være med eller har du idéer til noget vi OGSÅ kunne lave i weekenden, så send en mail til Peter: peterraben2100@gmail.com eller Lotte: lotte.ltg67@hotmail.com, som er kontaktpersonerne fra bestyrelsen.

Og det var så den fest!

Sommerfesten blev afholdt den 1. weekend i August og det blev (syntes Festudvalget) en rigtig god fest, hvor der var noget for både store og små.

Vi prøvede nogle nye aktiviteter af og holdt også fast i gode gamle traditioner, såsom banko Fredag aften!

Af nye tiltag, var der bl.a. aktiviteter for børn både Lørdag og Søndag, desværre med et noget begrænset deltagerantal. Men især om Søndagen var der grin og hygge over hele linjen, da Rune gav den som både tryllekunstner og ballonklovn.

Morgenmaden Søndag blev også taget godt imod, selvom der var lidt bekymring om hvor mange morgenmennesker vi mon har i foreningen 🙂

Vi fik også afholdt auktion, hvor overskudet på 4.315,- gik til Børns Vilkår. Det var virkelig flot og måske gentages succesen til næste år.

Det var dog (indrømmet) et kæmpe slid, da vi 4 i udvalget var helt nye i den sammenhæng, og det var lidt svært at finde samlede informationer om tidligere tiders fester, indkøb, aktiviteter m.v. Det er noget vi, i dette udvalg gerne vil dokumentere bedre til fremtidig brug.

Det er desværre begrænset for, hvor mange billeder vi i udvalget fik taget, så er der nogle der kan bidrage på den front, vil vi blive glade.

Alle Klausdalsbros Børn!