Sommerfest

Efter en pause på grund af Corona er der igen sommerfest i haveforeningen. Det er i weekenden d. 5.-7. august i teltet på pladsen ved fælleshuset.
Traditionen tro lægges der ud med banko fredag aften, hvor der sælges bankoplader fra kl. 18.30, og ølvognen er åben med salg af øl, vand og kaffe – også resten af aftenen. Der vil også være mulighed for at få sig en pølse både fredag og lørdag samt søndag, hvor en pølsevogn stiller op hos os.
Lørdag kl. 13.00 er der leg og aktiviteter for børnene, mens det om aftenen er de voksnes tur til at muntre sig. Teltet åbnes kl. 17.30, og 18.00 serveres aftenens buffet. Spisebillet til 175 kr. kan købes enten ved kontant betaling i kontortiden tirsdag kl. 17-18 eller ved indbetaling på mobilpay 7812GR senest d. 29. juli. Kl. 20.00 starter musikken, og ølvognen vil være åben hele aftenen, lige til musikken stopper.
Søndagen starter med morgenbuffet kl. 9.00, inden der 10.30 holdes auktion, hvor overskuddet går til et godt formål. Effekter modtages gerne til at indgå i auktionen. Kl. 12.00 er der leg og aktiviteter for børn, hvorefter teltet lukkes, og oprydningen går i gang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *